TuotteetLAHJAKORTTI

Hyvän olon lahjakortti on aina toivottu! Se on myös ekologinen lahja!
Lahjakortti voidaan määritellä tiettyä hoitoa koskevaksi tai tietylle summalle.
 


 

RUUSUSUOLA - kristallisuola

Ruususuolan aromikas maku soveltuu erittäin hyvin lihalle, kalalle ja vihanneksille. Sitä voidaan käyttää kuten tavallistakin suolaa, mutta monet ovat havainneet, että vähemmälläkin käytöllä saadaan esille ruoan hieno aromi.

500 g/karkea 6,50 €INTIAANISOKERI - täysruokosokeri

Intiaanisokeria käytetään normaalin sokerin tapaan, mutta se on parempi vaihtoehto. Koska kivennäisaineita on runsaasti, hiilihydraattien määrä on pienempi, ja siksi intiaanisokeria käytetään vastaavasti enemmän, se on myös tilavuudeltaan kevyempää. Esim. 2 dl kidesokeria vastaa n. 2,5 dl intiaanisokeria. Intiaanisokeri soveltuu erittäin hyvin maitotuotteisiin, omenan, puuron, murojen, myslin tai muiden sen kaltaisten aamupalojen päälle.

800 g/hieno 9,50 €
RUUSUSUOLA - kristallisuola jodioitu

Ruususuolan aromikas maku soveltuu erittäin hyvin lihalle, kalalle ja vihanneksille. Sitä voidaan käyttää kuten tavallistakin suolaa, mutta monet ovat havainneet, että vähemmälläkin käytöllä saadaan esille ruoan hieno aromi.

500 g/hieno/jodioitu 6,50 €
JAKSAMISJUOMA - GingerMaca - VUODEN 2018 URHEILUVALMISTE !

Jaksamisjuoma soveltuu nautittavaksi ennen fyysistä suoritusta, sen aikana ja sen jälkeen. Maratoonarit aloittavat käytön jo viikkoa aikaisemmin tankatakseen tasapainoisen mineraalilatauksen. Juoma soveltuu erinomaisesti myös toimistotyöläisen ja opiskelijan energian saantiin.

180 g 12,00 € 

JAKSAMISMINERAALI

Imeskeltävä Jaksamismineraali on erittäin nopeasti imeytyvä ja täysin luonnon oma energia, -palautus- ja urheilumineraali. Tuote antaa lisäbuustin ja poistaa kramppeja nopeasti. Rae kielen alle ja siitä se lähtee !

70 - 200 annosta 8,00 €
MACA RAAKA-JAUHE

Adaptogeeni, joka auttaa fyysisen suorituskyvyn nostamiseen. Jauhetta voit lisätä esim. smoothien, ruokien, juomien, salaatin ja jaksamisjuoman joukkoon. Suositeltava päiväannos 1-4 tl, jatkuvan kolmen viikon käytön jälkeen suositellaan pitämään taukoa.

200 g 14,00 £
CHIA SIEMENET - omega-3

Siemenet sisältävät runsaasti omega-3 rasvahappoja. Liota siemenet veteen, ja saat n. 30 min päästä "geeliä", joka pitää myös vatsasi kunnossa.

230 g 7,00 €

 NUMBER 75 - kollageeni nivelille

No75 nivelille on uuden sukupolven lisäravinne nivelten hyvinvointiin. Tuotteessa on yhdistettynä kaikki tutkitut nivelten hyvinvointiin liittyvät aineosat optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi.

120 g 36,00 € 
100 % RUUSUNMARJAJAUHE, luomu

Vuoden 2018 rohdoskasvi, erinomainen C-vitamiinin lähde. 

200 g 16,- €

contpics/1.jpg
 
 Hieronta HoivaMatti, Alinenkatu 43, 37100 Nokia, Puh. 040 0768 525